

- Иванчо, защо закъсня за училище?
- Защото сънувах, че съм на училище... и чаках да свърши часът, за да стана!

- Бабо, голяма си късметлийка. След три спирки ще сляза и ще можеш да седнеш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сладко удоволствие, с което ще впечатлите всички на масата
Единственият съвет на кулинарите е да следвате точно количеството на сусамовия тахан
Приготвя се лесно, но изчезва от тавата за секунди
Наталия се постара да сготви печени пилешки бутчета с бейби картофи, салата и за десерт крем карамел върху парче кроасан, но не вложи нищо от наученото при шеф Ангелов
Вижте съветите на Блажка Димитрова, която има ресторант с нулев остатък в София
Цената му е около 80 лева за килограм, а най-бързо черупката му се пробива с бормашина
Едно вкусно есенно предложение
Ресторантите смениха менютата и сложиха засукани имена на блюдата, за да повишат цените
Предлагаме ви 3 свежи идеи
Любимият десерт на всички ни от едно време